Bezorg - en Retourinformatie


Bezorg Informatie

Levertijden:

 
Ruilen & Retourneren

Retourvoorwaarden

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

'De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

  

Retour aanvragen

- het product (merk, type) dat retour wordt gestuurd
- eventuele reden van retourneren (bij defect of foute levering)


Restitutiebedrag

Kosten voor retourneren

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat VillaTotaal.nl niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom bij het Postkantoor altijd om een traceercode en een bewijs van verzending en bewaar deze goed! Indien u dat wenst, kunt u bij het Postkantoor ook vragen om een Verzekeringsservice van PostNL te gebruiken voor uw retourzending.

Afterpay

Klachtenafhandeling

Na ontvangst van uw klacht krijgt u van ons een bevestiging via de mail hiervan.

Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

 

Betaalmethodes

U kunt bij VillaTotaal kiezen uit onderstaande betaalmethodes:

 - iDEAL

 - Paypal

 - Giropay

 - Afterpay (achteraf betalen)

 - Bancontact Mister Cash

 - Vooruitbetalen per bank

 - Rembours (niet mogelijk bij alle artikelen)

 - Afhalen bij VillaTotaal in Wezep


Al u uw product voor 12:00uur heeft besteld en het product is voorradig dan zal het pakket of de paketten als alles goed gaat in de distributie de volgende werkdag bij u aangeboden worden. Mocht dit langer gaan duren dan zullen wij u tijdig op de hoogte stellen!
Wij verzoeken u dit binnen 14 dagen schriftelijk (via e-mail ) aan ons te melden. U dient hiervoor een e-mail te sturen naar info@villatotaal.nl.
De aankoop dient compleet en onbeschadigd te worden teruggestuurd. Eventuele schade aan het product kan worden verrekend op het terug te storten bedrag.


De volgende gegevens heeft u nodig:
- bestel/ordernummer
Vervolgens kunt u na goedkeuring van ons het product aan ons retour zenden.
VillaTotaal controleert ieder retour gezonden product bij binnenkomst op schade, defect en/of verpakking. Is deze compleet en onbeschadigd dan stort Villa Totaal het bedrag dat op de factuur vermeldt staat terug incl. verzendkosten. Wij betalen alleen de retourverzendkosten niet terug!. Voor het terugstorten van uw geld gebruiken wij het rekeningnummer dat u ons opgegeven heeft in de mail naar ons toe.
Het retour sturen van een product en/of bestelling kan uitsluitend naar ons adres in Wezep zoals dat op de website vermeldt staat.
Het retourneren van een product kan alleen wanneer u een akkoord heeft van Villa Totaal en wanneer het product voldoet aan bovenstaande voorwaarden. De kosten van een retourzending zijn voor u, de koper. Slechts wanneer er een fout door Villa Tototaal is veroorzaakt zullen wij de kosten voor het retourzenden voor onze rekening nemen. Dit betekent niet dat retourpakketten ongefrankeerd aan ons gestuurd kunnen worden. Gebeurt dit wel dan brengen wij daarvoor kosten in rekening.


LET OP!

Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay

AfterPay voert voor Villatotaal.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Villatotaal.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 200,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 400,00.
Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.
U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven.
Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.
Overige adresgegevens vindt u op onze homepagina

Alle productprijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten (* tenzij anders vermeld)

Alle prijzen zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten • Copyright VillaTotaal © 2018 •
Veiligheid en privacy | Algemene voorwaarden